Onze Diensten

Zonnepanelen plaatsen in 4 stappen

ееее11
1

Dakscan

Jij wilt meer informatie over zonnepanelen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en een van onze specialisten neemt telefonisch je wensen door. Met behulp van onze top software kunnen wij op basis van jouw wensen, stroomverbruik en dakligging een offerte op maat maken.
ееее11
2

Schouwing aan huis

Natuurlijk willen wij zeker weten dat wat we besproken hebben ook mogelijk is. Daarom komen we altijd eerst langs voor een schouwing om te checken of alles in orde is. Moeten we iets veranderen? Dan maken we een nieuwe offerte tot je helemaal tevreden bent.
ееее11
3

Installatie

Nadat de offerte op maat is gemaakt plannen wij een afspraak in voor het plaatsen van de zonnepanelen. Onze installateurs plaatsen de panelen in 1 dag. We laten zien hoe je panelen werken. Het mooie is dat jouw zonnepanelen meteen energie opwekken. Je bespaart dus direct.
ееее11
4

Nazorg

Je bent klaar voor een duurzame toekomst. Met onze software kunnen wij op afstand de installatie en werking volgen. Als er wat is dan lossen wij dit direct op. Met de app van de omvormer zie je op elk moment van de dag hoeveel energie je zonnepanelen opwekken.

Zonnepanelen financieren

Bij Solardepot bestaat de mogelijkheid om een vrijblijvend financieel adviesgesprek te voeren.
Tijdens dit gesprek bespreken we mogelijkheden van een financiering.
Dit is vrij uniek in Nederland omdat hier geen kosten aan verbonden zijn.