This is the title

1Hoe werkt het met de BTW teruggave?
2Is mijn meterkast geschikt?
3Met welke installateurs werken wij?
Eigen netwerk servicepartners die voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsnormen en werken met professionele installateurs. Zeer ervaren monteurs die zelf keurmeester zijn maar ook leermeester die alleen werken volgens de NEN-normen. Zo bouwen ze altijd een stijger en zorgen we dat de groepenkast voldoet aan de huidige veiligheidsnormen.
4Wanneer kunnen wij plaatsen?
Wij plaatsen momenteel 2 zonnepanelen installaties per dag. We bieden niets aan wat we niet op voorraad hebben. We hebben een apart marketing team, installatie team, planners en management, zo kan iedereen zijn eigen taak focussen in zijn vakgebied en op het moment dat het nodig is kunnen we tegelijkertijd opschalen. Ons streven is daarom vinnen 6 tot 8 weken de installatie op uw dak te hebben.
5Hoe kan ik stroom terugleveren?
Het is belangrijk om je zonnepanelen aan te melden bij je energieleverancier. Dit kun je doen op de website: www.energieleveren.nl. Jouw energieleverancier krijgt hiervan vervolgens een bericht. Hierdoor kan je energieleverancier de terug geleverde energie verrekenen met de energie die je verbruikt. Dat noemen we salderen. Let op: je hoeft vooraf niets zelf te regelen, (tijdens de nazorg) na het opleveren zorgen wij dat u precies weet wat u wanneer kunt doen.
6Heb ik een vergunning nodig om zonnepanelen te mogen plaatsen?